Kysy
johtami­sesta

Täällä voit kysyä johtamisesta mitä vain ja ilmaiseksi. Asiantuntija vastaa parhaan kykynsä mukaan. Nimeäsi ei julkaista, ellet erityisesti sitä toivo.

Olen kohdannut kenttätyössä yllättäviä tilanteita tarpeita ja uskon, että tällä tavalla kykenemme auttamaan toinen toistamme uudella tavalla.

Ihmisten johtaminen edellyttää paljon monipuolista osaamista ja asiat ovat usein esimerkiksi herkkiä tai arkaluontoisia. Kaikesta pitäisi kuitenkin kyetä keskustelemaan, koska se on usein ainoa tie ratkoa omia haasteita.

Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, jokainen kysymys on kysyjälleen tärkeä. Jos tuo kysymys kattaa jonkin ongelmasi tai haasteesi, tässä on paikka sen esittämiselle.

Organisaatioiden toimivuuden haasteet kytevät usein yhteistyömalleissa, rakenteissa ja prosesseissa – tai niiden osissa. Kysy omin sanoin.

Huom!

Julkaisen myöhemmin kiinnostavia kysymys- ja vastauspareja tällä sivustolla omina artikkeleinaan, joiden yhteydessä on mahdollista käydä myös julkista keskustelua ja kommentoida.

Kun käytät nimimerkkiä, keskustelijat voivat osoittaa viestinsä myös sinulle.

Kenenkään kysyjän nimeä ei julkaista.

Kysy tässä:

Huom! Ole hyvä ja käytä organisaatiosi sähköpostiosoitetta. Yleisiin ilmaisiin sähköpostiosoitteisiin ei vastata, kuten gmail, hotmail jne.

Q&A

Tervetuloa takaisin

Kirjaudu tilillesi